Termeni și condiții

Folosirea acestei pagini în întregime este supusă termenilor și condițiilor prezente iar achiziția de produse sau servicii, vizualizarea materialelor și utilizarea paginii se va face doar conform condițiilor prezente.

Dispoziții generale

 • Orice material scris sau video de pe site se preia numai cu acordul Tollas Hair Design care se obține individual folosind pagina de contact.
 • LEVITOOL LUKAS HAIR SRL-D deține brandul Tollas Hair Design, în consecință ambele exprimări din acest contract sunt legitime și fac referire la același furnizor de servicii.
 • Timpul mediu de răspuns pentru email-urile din site este de 48 de ore.

Cursuri online

 • Prin cursuri online se înțelege că utilizatorul va avea acces la materiale filmate de către traineri și pentru care va plăti o taxă modică.
 • Accesul la cursul online se acordă pe o perioadă de 150 de zile după care e necesară o prelungire dacă se dorește mai mult.
 • Este interzisă difuzarea prin orice mijloace a materialelor video de pe site, înstrăinarea datelor de logare în cont precum și capturarea fără accept a cursurilor prin programe software sau prin filmare cu aparate specializate.
 • Întrucât materialele video au un preview, se consideră că alegerea cursului va fi în cunoștință de cauză și utilizatorul/platitorul intelege si este de acord implicit cu politica de rambursare a site-ului si anume ca sumele achitate cu cardul pentru cursurile online nu pot fi rambursate în nicio situaţie

Educație

 • La acest capitol se vor afla cursuri care au loc fizic în locația Tollas Hair Design sau în diverse locații ale clienților.

Plăți

1.Cum cumpar produse de pe site-ul Tollas.ro

LEVITOOL LUKAS HAIR SRL-D vinde on-line produsele sale prin intermediul serviciilor de plata on-line ale www.plationline.ro. In acest fel putem asigura clientilor nostri un serviciu sigur si eficient de comanda si plata on-line.

Puteti cumpara produsele noastre on-line urmand 3 pasi:

 1. Creați un cont sau autentificați-vă aici
 2. Selectati produsul / produsele pe care doriti sa-l achizitionati si apasati pe linkul „Adaugă în coș!” sau accesati meniul „Comanda” si urmati pasii specificati.
 3. Introduceti datele dvs. personale. Aceste informatii sunt necesare pentru procesarea corecta si eficienta a comenzii plasate de catre dumneavoastra. Introducerea datelor personale se face utilizand o conexiune criptata SSL pe 256 biti. Informatiile personale nu sunt transferate catre alte terte parti, nici de catre LEVITOOL LUKAS HAIR SRL-D, nici de catre Plăți Online. Aveti grija sa completati formularul corect si sa indicati persoanele la care se va face facturarea si livrarea. Adresa de e-mail are importanta extrema deoarece informatiile legate de comanda si produsele comandate vor fi transmise via e-mail. O adresa de e-mail incorecta incetineste intregul proces de comanda a produsului. Mai mult de atat, LEVITOOL LUKAS HAIR SRL-D si Plăți Online nu vor putea sa va contacteze si sa va informeze asupra starii comenzii dumneavoastra.
 4. Introduceti datele despre cardul de credit/debit: Daca ati ales metoda de plata „Card credit/debit” este necesar sa completati un formular cu informatiile despre cardul dumneavoastra. Pentru platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si Mastercard/Maestro) este folosit sistemul „3-D Secure” elaborat de aceste organizatii care asigura tranzactiilor on-line acelasi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant. „3-D Secure” asigura in primul rand ca nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata, la nici un moment de timp, pe serverele noastre sau pe serverele Plăți Online, aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa si MasterCard. In plus, „3-D Secure” este un sistem de autentificare a identitatii posesorilor de carduri in mediu electronic. Procesul de autentificare a posesorului cardului se face pe baza codului de securitate cunoscut numai de posesor si se desfasoara numai pe serverele Visa sau MasterCard, dupa caz. Sistemul „3-D Secure” permite efectuarea de cumparaturi on-line cu orice card emis sub licenta Visa sau MasterCard, inclusiv cele de debit si cele electronice Maestro si Visa Electron. Sunt acceptate si cardurile virtuale emise de aceste organizatii.
 5. Daca tranzactia prin card a fost reusita, urmatorul ecran va multumeste pentru comanda pe site-ul nostru si va ofera informatiile relevante pentru comanda. Pentru platile cu card bancar, tranzactia va aparea pe extrasul de cont al clientului platitor ca „tollas”. Aceste informatii le veti primi de asemenea prin e-mail.

2.Politica de securitate

Cat de sigur este pentru mine sa platesc on-line?

Produsele de pe acest website sunt comercializate on-line prin intermediul serviciilor de plati on-line oferite de Plăți Online. Riscurile asociate unei plati on-line sunt:

 • Datele personale introduse de dumneavoastra pentru completarea comenzii sa intre in posesia unor terte parti si sa fie abuziv folosite – LEVITOOL LUKAS HAIR SRL-Dsi Plăți Online garanteaza securitatea sistemelor sale informatice.
 • Datele dumneavoastra in cazul platilor prin card bancar – numar de card, data expirarii, etc. – sa intre in posesia unor terte parti si sa fie abuziv folosite. In cazul sistemului „3-D Secure” aplicat de catre Plați Online pentru plata cu carduri Visa sau MasterCard, nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata, la nici-un moment de timp, pe serverele noastre sau pe serverele Plați Online, aceastea fiind direct introduce in sistemele Visa sau MasterCard, dupa caz. In plus, in cazul in care cardul dumneavoastra a fost emis de catre o banca certificata in sistemul „3-D Secure”, autorizarea tranzactiei se face doar dupa autentificarea dumneavoastra in acest sistem – introducerea unui cod/parola secreta stiuta numai de dumneavoastra , similar codului PIN la tranzactiile de la ATM. Cititi „Verified by Visa” si „SecureCode” pentru detalii complete legate de sistemul „3-D Secure”.

3.Metode de plata

Puteti alege dintre urmatoarele metode de plata: card de credit/debit, transfer bancar/ordin de plata.

Daca ati selectat card de credit/debit ca metoda de plata, prodedura este detaliată mai sus cu menținuea că acceptam urmatoarele carti de credit/debit: Visa, Visa Electron, Mastercard/Eurocard, Maestro, inclusiv cardurile virtuale Visa sau MasterCard. Folosind ca metoda de plata card-ul bancar de credit/debit comanda dumneavoastra va fi procesata imediat.

Pentru comenzi pentru care ati selectat metoda de plata prin transfer bancar, procesarea comenzii se va face doar dupa confirmarea creditarii contului nostru, RO49RZBR0000060018693351 deschis la Reiffeisen Bank sucurasala Mediaș,  cu suma transferata, introducandu-se astfel un decalaj de 2-4 zile, de la caz la caz.