Instructor

TOLLAS LEVENTE - director artistic

Tollas Levente Art DirectorSalut, sunt Tollas Levente, director artistic la Tollas Hairdesign School & Academy, certified Matrix trainer, cu multiple certificari internationale si o experienta vasta in domeniul coaforului si training-ului

Fiecare femeie are nevoie de look-ul ei personalizat, evidentiat intr-un mod accentuat de forma tunsorii ei.

Aceasta nevoie primara se intalneste cu Hairdesignul care, prin tehnica precisa in tunsoare si culoare, da aceasta forma puternic definita, usor de aranjat, care incita orice clienta la un zambet.

This is Tollas Hairdesign!

CERTIFICĂRI

  • Academy Cut | VIDAL SASSOON LONDON| 15-19 feb. 2016
  • Salon Creativ Course | VIDAL SASSOON LONDON| 13-17 iun. 2011
  • ABC Cutting Course | VIDAL SASSOON LONDON| 6-10 iun. 2011
  • Basic Geometric Cut Diploma | Shuki Zikri Duri, Tel Aviv | feb. 2009
  • Key of Color Diploma | Shuki Zikri Duri, Tel Aviv | feb. 2009

Descriere Estetica

 „invată repede din greşelile altora, pentru că nu ai timp să le faci tu singur pe toate”, spune Tollas Levente, Director Artistic la Tollas Hardesign School&Academy si trainer expert Matrix România.

Aventura în lumea hairdressingului a inceput pentru acesta în Israel, la Tel Aviv, la Academia de prestigiu internaţional a lui Shuki Zikri Duri, fiind acaparat complet încă de acum 10 ani de tehnicile de tunsoare. “Fiind în permanentă căutare a excelentei în această minunată meserie, am decis să urmez cursurile de perfecţionare la cea mai cunoscută academie de tunsoare din lume, mergând la Londra, unde am aprofundat tehnicile de tunsoare geometrică ale Academiei Vidal Sasson, iar timp de patru ani am participat la toate cursurile acestei academii”; îşi aminteşte el.

PROFEESIE ŞI PASIUNE

După o perioadă petrecută în Germania, unde a avut ocazia să cunoască noi tehnici de tunsoare şi colorare, a decis să se întoarcă în oraşul natal, Mediaş, unde a deschis un salon şi o şcoală de calificare în domeniul hairstylingului. Fiind o persoana deschisă şi comunicativă, îi place să lucreze cu oamenii. Astfel, a ales să predea şi altora tot ceea ce iubeşte mai mult: Tehnicile de tunsoare geometrică.

În prezent, Levente susţine în România două cursuri de tunsoare geometrică: Classic Geometric Cut şi Disconnected Geometric Cut.

Peste 300 de coafori din întreaga ţară i-au trecut pragul de atunci, atât în cadrul Academiei Tollas, cât şi în cadrul cursurilor susţinute în marile oraşe ale ţării. De asemenea, împreună cu colegii traineri din cadrul Matrix România, a susţinut peste 30 de seminare şi traininguri, având şansa de a împărtăşi cu peste 1200 de coafori tehnicile sale de tunsoare. “Aşa am ajuns ca în momentul de faţă să susţin în toate oraşele mari ale ţării cursuri de tunsoare la care tot mai multe persoane se înscriu pentru cunoaşterea şi aprofundarea acestor tehnici de excelenţă în tunsoare”, spune el.

O ATENTIE DEOSEBITA ACORDATA TUNSORII

Classic Geometric este un curs cu o durată de două zile, care se adresează stiliştilor ce vor să îşi îmbunătăţească precizia şi să işi consolideze un fundament puternic în executarea tunsorii geometrice clasice, utilizând tehnici geometrice actuale, folosite in saloanele din intreaga lume. Acest curs este alegerea optimă pentru cei care au terminat recent un curs de calificare sau care nu cunosc încă tehnicile de tunsoare geometrică şi doresc să deprindă această tehnică practică, eficientă şi de efect.

Disconnected Geometric, care durează tot două zile, se adresează stiliştilor care doresc să îşi dezvolte creativitatea, încrederea şi acurateţea in arta tunsorii. După acest curs, veţi putea executa tunsori îndrăzneţe, cu zone deconectate care în acelaşi timp vor fi in perfectă concordanţă cu fizionomia si nevoile clientului.

Pe Levente Tollas şi echipa sa îi puteţi găsi şi pe internet, în cadrul platformei tollas.ro, – un mediu Virtual inovator menit să ofere inspiraţie şi să ajute coaforii din România să-şi îmbunătăţească tehnica, precizia şi creativitatea.